Schoonmaakbedrijf voor VvE complexen in Den Bosch

VGS zorgt voor de schoonmaak van VvE complexen

VGS Schoonmaakdiensten is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Den Bosch. Inmiddels hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Naast schoonmaakdiensten in huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, zorginstellingen, horecagelegenheden en kinderdagverblijven verzorgen wij ook uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in VvE complexen. Wanneer u ons inschakelt dan zorgt u automatisch voor een betrouwbare én schone partner. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat het VvE complex schittert als nooit tevoren.

vve complex schoonmaak

Onderhoud VvE complexen in Den Bosch

Het gevoel van ‘thuis’ begint vaak al bij de voordeur, ook bij de gemeenschappelijke voordeur van een VvE complex. VvE complexen hebben doorgaans veel bewoners en die bewoners zorgen automatisch ook voor veel schoonmaakwerk. Wij van VGS Schoonmaakdiensten staan voor u klaar, waar en wanneer u ons ook nodig hebt. Wat kunnen wij voor u regelen bij de schoonmaak en onderhoud van VvE complexen in Den Bosch? Wij doen in VvE complexen de algehele schoonmaak. Denkt u hierbij aan glas- en gevelreiniging en de schoonmaak van trappenhuizen. Ook zorgen wij voor schone vloeren en onderhouden wij het tapijt, mocht dat in het complex aanwezig zijn. Al met al zorgen wij er met veel plezier voor dat het complex schoon wordt en schoon blijft.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie kan verzorgen?

Bedrijfsnaam

Straatnaam

Telefoonnummer


Maak uw keuze

SchoolgebouwKantoorgebouwTrappenhuisWinkelVvE, Vereniging van eigenarenWoningbouw coöperatie

Aanvullende informatie


Branche-erkend diploma

Wij werken alleen met de beste medewerkers. Alle medewerkers van VGS Schoonmaakdiensten zijn dan ook in het bezit van een branche-erkend diploma. Om dit diploma te behalen hebben zij een intensieve en uitgebreide cursus moeten doen. Op deze manier kunnen wij dan ook constante kwaliteit garanderen van het schoonmaakwerk dat wordt uitgevoerd door onze medewerkers. Onze professionele medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van de schoonmaakmiddelen die zij gebruiken tijdens het werk. Ook weten zij precies hoe ze verschillende oppervlaktes moeten schoonmaken met de juiste producten. Daarnaast gebruiken zij ook de modernste technieken tijdens het schoonmaken en het onderhouden van de ruimtes.

Wij staan altijd voor u klaar

VGS Schoonmaakdiensten is er voor u. Wij leveren een goede service en zijn erg flexibel. Ook als u met spoed een schoonmaakbedrijf zoekt in Den Bosch om een VvE complex schoon te maken dan staan wij uiteraard voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten, de mogelijkheden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt dit doen via het contactformulier of door een e-mail sturen naar info@vgs.nu. Liever direct iemand spreken? U kunt ook altijd bellen naar 073-6426575. Wij helpen u graag!