Schoonmaakbedrijf Boxtel: kwaliteit en professionaliteit

Schoonmaakbedrijf Boxtel

  • Stofzuigen
  • Schoonmaken van bureaus, kasten, etc.
  • Het legen van vuilnisbakken/vervangen vuilniszakken
  • Schoonmaken en bijvullen koffiezetautomaten, soepautomaten, drankautomaten, etc.
  • Het schoonmaken van de keuken(s)
  • Het schoonmaken van de toiletgroepen en het sanitair
  • Dieptereiniging van de tegels
  • Glazen wassen: binnen- en buitenkant en separatieglas
Schoonmaakbedrijf Boxtel

Schoonmaakbedrijf Boxtel

Bovenstaande is zomaar een greep uit de mogelijkheden van VGS Schoonmaakdiensten: hét schoonmaakbedrijf Boxtel. Wij werken zowel voor particulieren als voor (zorg)instellingen en bedrijven. Of het nou gaat om een kinderdagverblijf, een appartementencomplex, een horecagelegenheid, een tandartsenpraktijk of een trappenhuis: onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters staan graag voor u klaar.

De voordelen van schoonmaakbedrijf Boxtel

Wanneer u kiest voor schoonmaakbedrijf Boxtel, kiest u voor veel voordelen. Voordelen waar u als opdrachtgever van kan profiteren. Eén van de voordelen van ons is dat we constante, uitstekende kwaliteit garanderen. Want niets is vervelender dan een schoonmaakbedrijf inschakelen waarbij de kwaliteit ver beneden de norm blijft.

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met professionele medewerkers. Medewerkers met ervaring, met een branche-erkend diploma en een VOG verklaring. Dit betekent dat ze beschikken over up-to-date productkennis en werken volgens de nieuwste technieken en met de meest moderne schoonmaakmiddelen. Wij leveren een goede service, onze communicatielijnen zijn kort en wij zijn erg flexibel.

Uw wensen staan bij schoonmaakbedrijf Boxtel centraal

Uw wensen staan bij schoonmaakbedrijf Boxtel centraal. Ons specialisme begint waar het bij de meeste andere schoonmaakbedrijven ophoudt. Wat uw wensen ook zijn, wij proberen er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een prijsopgaaf aanvragen voor uw specifieke schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie kan verzorgen?

Bedrijfsnaam

Straatnaam

Telefoonnummer


Maak uw keuze

SchoolgebouwKantoorgebouwTrappenhuisWinkelVvE, Vereniging van eigenarenWoningbouw coöperatie

Aanvullende informatie