Het schoonmaakbedrijf voor kinderdagverblijven

Laat uw kinderdagverblijf professioneel schoonmaken

Schoonmaakbedrijf VGS Schoonmaakdiensten is uw partner voor het schoonmaken van kinderdagverblijven. We zijn niet de enige partij die deze dienst aanbiedt, maar wel het enige bedrijf waarbij u profiteert van veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is de garantie op de beste kwaliteit. We werken uitsluitend met professionele en deskundige medewerkers. Zij hebben allemaal een branche-erkend diploma. U bent zeker van productkennis, hoogwaardige schoonmaakmiddelen en het toepassen van moderne technieken.

Onze service is uitstekend. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat, daar doen we dan ook alles voor. De communicatie is kort en duidelijk, u weet altijd waar u aan toe bent. Er wordt niet om de feiten heen gedraaid. Onze schoonmakers zijn flexibel, voor ieder moment bieden we een oplossing. Zoekt u met spoed een deskundig schoonmaakbedrijf voor een kinderdagverblijf? Wij komen naar u toe!

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie kan verzorgen?

Bedrijfsnaam

Straatnaam

Telefoonnummer


Maak uw keuze

SchoolgebouwKantoorgebouwTrappenhuisWinkelVvE, Vereniging van eigenarenWoningbouw coöperatie

Aanvullende informatie


De werkzaamheden

VGS Schoonmaakdiensten zorgt dat kinderdagverblijven altijd hygiënisch en gereinigd zijn. Hierbij worden de volgende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd:

Een schone werkomgeving

Een schone werkomgeving is belangrijk, zeker in het geval van een kinderdagverblijf. Niet alleen voor u, ook zeker voor de kinderen. Jonge kinderen dragen heel wat bacteriën met zich mee, zorg daarom voor een hygiënische omgeving. Een schone plek waar ze veilig kunnen spelen, slapen en eten. Daarbij is het een stuk fijner om te werken in een nette, schone ruimte. Het schoonhouden van een kinderdagverblijf is een taak die nooit stopt. Geef het daarom uit handen.

VGS staat al heel wat jaren garant voor een hygiënische woonomgeving en werkomgeving. We werken voor diverse branches. Heel wat bedrijven zijn met de tijd onze vaste klant geworden. Dit is uiteraard niet voor niets. Waar een ander stopt, daar gaan wij verder. We zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden van ons beroep. We verplaatsen ons in de klant en luisteren naar de wensen. Daar gaan we zo goed mogelijk in mee. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de schoonmaak van kinderdagverblijven, kantoren, winkels en openbare gebouwen.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Laat het ons weten, vul vrijblijvend het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers gaan naar het werk met een glimlach. Ze hebben passie voor het vak. We doen er alles aan om een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Hierbij luisteren we aandachtig naar uw wensen.